פאי בשר קנדי
קנדי בשר פאי לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 646 קלוריות. אם יש לכם מים, פלפל, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי בשר צרפתי קנדי, פאי בשר צרפתי קנדי מועדף, ו הטורטיפאסר הטוב ביותר (פשטידת בשר צרפתית-קנדית).
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ומלח.
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים ביצה ומים; זורקים קלות בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים בצק לשניים; עוטפים בניילון ומכניסים למקרר.
במחבת גדולה מבשלים בקר, חזיר, בצל ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים תבלינים; מחממים.
על משטח מקומח מרדדים מנת בצק אחת. קו 9 אינץ'. צלחת עוגה עם מאפה תחתון. כפית מילוי לקרום.
מרדדים את יתרת הבצק כך שיתאים לראש הפשטידה.
מניחים מעל מילוי. חותם וחליל קצוות.
מברישים מאפה בחלב; חותכים חריצים למעלה.
אופים בחום 375 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה, מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף במידת הצורך.
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.