פאי דלעת הפוך
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך דלעת, ציפוי מוקצף, קרקרים גרהם קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שלב את כל המרכיבים למעט קרקרים גרהם מרכיבים אופציונליים בקערה, ומערבבים ביסודיות.
מניחים את התערובת במחבת פשטידה עמוקה ריססו קלות עם תרסיס nonstick, ואופים בתנור במשך 45 דקות. (זה יישאר קצת רך, כמו מילוי עוגה.) להכניס למקרר עד צונן לחלוטין מוצק, לפחות 2 שעות. למעלה באופן שווה עם קרקרים כתוש גרהם.
להוסיף ציפוי מוקצף וקינמון, אם אתה רוצה.