קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת קרמל-קראנץ'

פאי דלעת קרמל-קראנץ'
עוגת דלעת קרמל-קראנץ ' לוקחת בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. לקינוח הזה יש 451 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 181 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קצפת ואגוזי מלך נוספים, מעטפת מאפה לא אפויה, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת תפוחים קראנץ ' קרמל, פאי גלידה פריך בוטנים וקרמל, ו פאי גלידה פריך בוטנים וקרמל.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס סוכר חום, אגוזי מלך וחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על החלק התחתון של מעטפת מאפה. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, הדלעת, התמצית, הקינמון, המלח, המייס, הג ' ינג ' ר ושאר הסוכר החום עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים פנימה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מייס קרקעמייס קרקע
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לקליפת מאפה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים בחום של 400 לום למשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל -350 מעלות; אופים 40-45 דקות יותר או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הסר נייר כסף. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מקשטים בקצפת ואגוזי מלך נוספים אם רוצים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח

וין סנטו, מוסקטו ויין קרח הם הבחירות המובילות שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. גם מוסקטו נוצץ טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. טרה ד ' אורו מוסקטו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
טרה ד ' אורו מוסקטו
טרה ד ' אורו מוסקטו
לטרה ד ' אורו מוסקטו יש ניחוחות משכרים של פריחת אפרסק מבושמת ויערה טרייה. טעם עוגת גבינה לימון מתוק וקרמי מלווה במשמש טרי בהיר ופירות אפרסק לבן על החיך. חומציות פריכה שומרת על תחושת הפה עשירה ומאוזנת עם תווים מתמשכים של עלי ורדים בגימור. מוסקטו זה מותאם באופן מושלם לקינוחי פירות טריים או עם מנות תאילנדיות או הודיות חריפות.