קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי התפוחים המטוגן של נילי A La Mode

פאי התפוחים המטוגן של נילי A La Mode
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, תפוחים סבתא סמית, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, אורז מטוגן אננס של נילי, ו עוף מטוגן חריף של משפחת נילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, להמס את החמאה. מערבבים את הסוכר החום, ואת התפוחים ואת לטגן עד שהם רכים, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
טפטוף בסירופ מייפל, מיץ לימון, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט. המשך לבשל במשך 5 דקות יותר עד התפוחים מתרככים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סירופ מייפלסירופ מייפל
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
4
הסר אותם מהמחבת ולאפשר להם להתקרר בזמן שאתה מכין את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מרדדים את שתי חתיכות בצק העוגה על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלולגלול
6
לגזור שמונה עיגולים 6 אינץ ולהניח אותם על מגש גיליון מצופה קלף. שים כף גדושה של פאי התפוחים מילוי למרכז של כל סיבוב לקפל את העיגולים לשניים ולאטום את הקצוות שלהם עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי תפוחיםמילוי פאי תפוחים
7
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן בוטנים כדי להגיע בחצי הדרך לצדדים של הסיר, ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
לטאטא יחד את הסוכר וקינמון בקערה קטנה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מטגנים את העוגות, 3 בכל פעם, בשמן בוטנים חם עד שהם זהובים חום פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
10
להעביר את הפשטידות המוגמרות למגש גיליון נייר מצופה במגבת. ברגע שהם מגניבים, לזרוק אותם בסוכר קינמון ומגישים עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר