זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, תפוחים סבתא סמית, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, אורז מטוגן אננס של נילי, ו עוף מטוגן חריף של משפחת נילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, להמס את החמאה. מערבבים את הסוכר החום, ואת התפוחים ואת לטגן עד שהם רכים, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
תפוח
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
טפטוף בסירופ מייפל, מיץ לימון, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט. המשך לבשל במשך 5 דקות יותר עד התפוחים מתרככים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
סירופ מייפל
קינמון
תפוח
ג ' ינג ' ר
מוסקט
4
הסר אותם מהמחבת ולאפשר להם להתקרר בזמן שאתה מכין את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מרדדים את שתי חתיכות בצק העוגה על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
גלול
6
לגזור שמונה עיגולים 6 אינץ ולהניח אותם על מגש גיליון מצופה קלף. שים כף גדושה של פאי התפוחים מילוי למרכז של כל סיבוב לקפל את העיגולים לשניים ולאטום את הקצוות שלהם עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי תפוחים
7
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן בוטנים כדי להגיע בחצי הדרך לצדדים של הסיר, ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
לטאטא יחד את הסוכר וקינמון בקערה קטנה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מטגנים את העוגות, 3 בכל פעם, בשמן בוטנים חם עד שהם זהובים חום פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
10
להעביר את הפשטידות המוגמרות למגש גיליון נייר מצופה במגבת. ברגע שהם מגניבים, לזרוק אותם בסוכר קינמון ומגישים עם גלידת וניל.