מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 345 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תבלין פאי דלעת, חמאה, חמאה-ציפוי גלידת קרמל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מוס שיפון דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ, פאי דלעת תוצרת בית עם קרום ג'ינג'רנאפ, ו עוגת גבינה דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה קטנה מערבבים עוגיות כתושות ופקאן קצוץ; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של 9 אינץ ' לא משומן. צלחת עוגה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה חסינת מיקרוגל, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד 1 דקה. מיקרוגל גבוה למשך 30-40 שניות. מערבבים ולתת לעמוד 1 דקה או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בסיר גדול מקציפים סוכר חום, שמנת וחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש נמוכה עד שמד חום קורא לפחות 160 מופרדים, תוך ערבוב מתמיד. (אל תתנו לרתיחה.)