קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פאי צ'יזבורגר

פאי צ'יזבורגר
המתכון של צ'יזבורגר פאי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כ -40 דקות . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 268 קלוריות . תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 6 מעריצים. אם יש לכם חלב, בצל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צ'יזבורגר פאי , צ'יזבורגר פאי ו- צ'יזבורגר פאי .

הוראות

1
מרפדים קליפת מאפה לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דגני גרנולה (ללא צימוקים)דגני גרנולה (ללא צימוקים)
ציוד שתשתמש בו
5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים
2
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')
3
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טוויסט ליקריץ מתפרקטוויסט ליקריץ מתפרק
1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')
5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים
4
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פנה)פסטה פנה)
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
1-1/3 כוסות Minute® אורז לבן1-1/3 כוסות Minute® אורז לבן
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
ציוד שתשתמש בו
טוויסט ליקריץ אדום מתפרק (9 אינץ')טוויסט ליקריץ אדום מתפרק (9 אינץ')
5
מפזרים קמח ומלח; מערבבים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס תאנים מיובשות, גבעול1 כוס תאנים מיובשות, גבעול
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6
כף לתוך קליפת בצק.
מרכיבים שתצטרך
דגני גרנולה (ללא צימוקים)דגני גרנולה (ללא צימוקים)
7
אופים במשך 15 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')
8
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את La Marca Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
לה מרקה פרוסקו
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על שאר היין טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.