לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סרטן קליפה רכה עם בצל כבוש ואיולי שום. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 1330 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 81 גרם שומן. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 34 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח כשר, סרטני קליפה רכים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו כריך סרטן קליפה רכה מתובל בקג'ון עם פלפל צהוב ואיולי צלפים, מחבת צרבה דגי סלע בר וסרטן קליפה רכה טמפורה עם זיגוג ג'ינג'ר ויוזו, מלפפון ונורי קלוי, ו כריכי סרטנים רכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לשלב את חומץ יין אדום, מלח, סוכר, רוטב חם 1 כוס מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
רוטב חריף
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הבצל והצנוניות לתערובת החומץ ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
צנון
חומץ
בצל
4
נקו את הסרטנים על ידי דפדוף בכל צד והסרת הריאות. משוך את דש ה" סינר " מתחתית הסרטן. בעזרת מספריים חדים חותכים את הפנים מהסרטן, זה נראה ממש מרושע-זה-קבל את זה והמשיך הלאה.
מרכיבים שתצטרך
סרטן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
5
לסרטני קליפה רכה יש בדרך כלל הרבה מים שעלולים להיות מסוכנים מאוד במהלך הטיגון. טפחו על הסרטנים במגבות נייר כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
מוסיפים את שמן הטיגון לתבנית מטגנת גדולה עד שהוא מגיע לעומק של 1/4 אינץ'. מביאים לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
בזמן שהשמן מתחמם, בקערה גדולה, זורקים יחד את המסקלון, הקישואים, חלק מהבצל הכבוש והצנוניות עם מעט מנוזל הכבישה, וטפטוף שמן זית כתית מעולה. הסלט צריך להיות לבוש קלות, טעים מאוד ולא רטוב. מסדרים את הסלט על 4 צלחות סלט בודדות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
בצל כבוש
צנון
קישואים
Mesclun
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
הגדר צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז הסרטנים כשהם יוצאים מהמחבת. בדוק את טמפרטורת השמן על ידי הכנסת קמח לתבנית. הקמח ירחוש כשהשמן חם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
9
שים את הקמח לתוך צלחת רדודה. כשהשמן חם מחפר את הסרטנים את הקמח ומלטפים את העודפים. מוסיפים בעדינות את הסרטנים למחבת. כשמכניסים את הסרטנים לתבנית, היזהרו לא לזרוק אותם לשמן מכיוון שהשמן החם יתיז. מטגנים את הסרטנים עד שהם פריכים משני הצדדים, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר אותם מהמחבת למגבות נייר כדי למחוק שמן עודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
11
מפזרים מלח ושמים 1 סרטן על כל אחד מהסלטים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
סרטן
מלח
12
מקשטים עם בובת איולי השום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שום
איולי
13
זה עצבני!
14
בקערה של מעבד מזון, מוסיפים את השום, חומץ וחלמונים. הפעל את המכונה. בזמן שהמכונה פועלת התחל להוסיף את השמן, טיפה אחר טיפה, עד שתראה את התערובת מסמיכה. כאשר התערובת מתחילה להיראות כמו תערובת הומוגנית חלקה, השמן ניתן להוסיף בזרם דק איטי. אם התערובת סמיכה מדי, הוסיפו כמה טיפות מים כדי לדלל אותה. מתבלים במלח וטועמים כדי לוודא שהוא טעים.