קושיקשה
מוכן ב34 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פאן צרוב סרטן קליפה רכה עם בצל כבוש איולי שום

פאן צרוב סרטן קליפה רכה עם בצל כבוש איולי שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סרטן קליפה רכה עם בצל כבוש ואיולי שום. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 1330 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 81 גרם שומן. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 34 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח כשר, סרטני קליפה רכים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו כריך סרטן קליפה רכה מתובל בקג'ון עם פלפל צהוב ואיולי צלפים, מחבת צרבה דגי סלע בר וסרטן קליפה רכה טמפורה עם זיגוג ג'ינג'ר ויוזו, מלפפון ונורי קלוי, ו כריכי סרטנים רכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לשלב את חומץ יין אדום, מלח, סוכר, רוטב חם 1 כוס מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
רוטב חריףרוטב חריף
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הבצל והצנוניות לתערובת החומץ ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
חומץחומץ
בצלבצל
4
נקו את הסרטנים על ידי דפדוף בכל צד והסרת הריאות. משוך את דש ה" סינר " מתחתית הסרטן. בעזרת מספריים חדים חותכים את הפנים מהסרטן, זה נראה ממש מרושע-זה-קבל את זה והמשיך הלאה.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
5
לסרטני קליפה רכה יש בדרך כלל הרבה מים שעלולים להיות מסוכנים מאוד במהלך הטיגון. טפחו על הסרטנים במגבות נייר כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מוסיפים את שמן הטיגון לתבנית מטגנת גדולה עד שהוא מגיע לעומק של 1/4 אינץ'. מביאים לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בזמן שהשמן מתחמם, בקערה גדולה, זורקים יחד את המסקלון, הקישואים, חלק מהבצל הכבוש והצנוניות עם מעט מנוזל הכבישה, וטפטוף שמן זית כתית מעולה. הסלט צריך להיות לבוש קלות, טעים מאוד ולא רטוב. מסדרים את הסלט על 4 צלחות סלט בודדות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בצל כבושבצל כבוש
צנוןצנון
קישואיםקישואים
MesclunMesclun
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הגדר צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז הסרטנים כשהם יוצאים מהמחבת. בדוק את טמפרטורת השמן על ידי הכנסת קמח לתבנית. הקמח ירחוש כשהשמן חם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
9
שים את הקמח לתוך צלחת רדודה. כשהשמן חם מחפר את הסרטנים את הקמח ומלטפים את העודפים. מוסיפים בעדינות את הסרטנים למחבת. כשמכניסים את הסרטנים לתבנית, היזהרו לא לזרוק אותם לשמן מכיוון שהשמן החם יתיז. מטגנים את הסרטנים עד שהם פריכים משני הצדדים, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר אותם מהמחבת למגבות נייר כדי למחוק שמן עודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
11
מפזרים מלח ושמים 1 סרטן על כל אחד מהסלטים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
מלחמלח
12
מקשטים עם בובת איולי השום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
איוליאיולי
13
זה עצבני!
14
בקערה של מעבד מזון, מוסיפים את השום, חומץ וחלמונים. הפעל את המכונה. בזמן שהמכונה פועלת התחל להוסיף את השמן, טיפה אחר טיפה, עד שתראה את התערובת מסמיכה. כאשר התערובת מתחילה להיראות כמו תערובת הומוגנית חלקה, השמן ניתן להוסיף בזרם דק איטי. אם התערובת סמיכה מדי, הוסיפו כמה טיפות מים כדי לדלל אותה. מתבלים במלח וטועמים כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חומץחומץ
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורז או עוגהקמח אורז או עוגה4ריבס, קצוץ טרי או קפואבוטנים או שמן קנולה, לטיגוןבוטנים או שמן קנולה, לטיגון2חלמונים * (ראה כתב ויתור)חלמונים * (ראה כתב ויתור)3ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה3big shakes רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)big shakes רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקmesclunmesclun4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים או שמן ניטרלי אחרבוטנים או שמן ניטרלי אחר4סרטנים רכים שריוןסרטנים רכים שריון5largesל 6 צנוניות אדומות גדולות, פרוס דק מאודל 6 צנוניות אדומות גדולות, פרוס דק מאוד1בצל אדום, פרוס דק מאודבצל אדום, פרוס דק מאוד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים1קטןקישואים, פרוס דק ו juliennedקישואים, פרוס דק ו julienned