פדליני עם טונה וחומוס
אם יש לכם מלח, פלפל טרי, טונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: Sizzling - Herb Fedelini, טונה, עגבניות שרי וחומוס, ו סלט אורזו ים תיכוני עם טונאן וחומוס.
הוראות
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את זרעי השומר, את גרידת התפוז, ואת המלח והפלפל. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, מכוסים, במשך 10 דקות.
מוסיפים את הטונה והשמן שלה ואת החומוס, מכסים ומסירים את המחבת מהחום.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fedelini עד שזה עתה נעשה, על 6 דקות. שמור על 1/2 כוס מי הפסטה.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב, 1/4 כוס מי הפסטה השמורים והפטרוזיליה. אם הרוטב נראה עבה מדי, להוסיף יותר של מי פסטה שמורות.
שימורי טונה: מותגים שונים של טונה להשתנות במידה ניכרת. כאן אנחנו משתמשים בטונה דחוסה בשמן, ואנחנו סומכים על השמן הזה כחלק מהרוטב. אם הטונה שלך יש פחות מ 1 1/2 כפות שמן לכל פחית, להוסיף קצת שמן בישול נוסף כדי לפצות על ההבדל.
המלצת יין: יין עם הרבה חומציות יעמוד עד שומר וטונה. בקבוק או סנסר מעמק לואר בצרפת או סוביניון בלאן מקליפורניה יספיק.