אם יש לכם חמאה, פטריות פורצ'יני, פרמיג' אנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פולנטה פסטיצ'יטה, פולנטה "מבולגנת" , פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן פריכיות / פולנטה קלה, ו קרוסטה די פולנטה קון סיקוריה (קליפת פולנטה עם צ'יקו מטוגן).
הוראות
1
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את נתחי העגל והגיבלטים ומבשלים עד להשחמה אחידה מכל הצדדים, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את העגבניות והיין ושוברים את העגבניות בגב כף. התאם את התיבול. מנמיכים את האש כדי לתת לתערובת להתבשל בעדינות עד שהיין מתאדה, כ -10 דקות. בינתיים קוצצים גס את הפטריות המשוחזרות. לאחר שהראגו התבשל במשך 10 דקות, הוסיפו את הפטריות הקצוצות והניחו לתערובת להמשיך להתבשל עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
פורסים את ריבועי הפולנטה המקוררים בגודל 1/2 אינץ'. חמאה קלות תבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 9 אינץ 'על 9 אינץ ' על 3 אינץ'. השתמש ב-1/3 מהפולנטה כדי לכסות את תחתית התבנית בשכבת ריבועים המונחים זה לצד זה. מכסים ב-1/2 מראגו העגל והפטריות, ואז מעליהם שכבה של 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. מתחילים שוב בשכבה נוספת של ריבועי פולנטה, ומעליהם 1/2 מתערובת כבד העוף, ומעליהם 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. חזור על הפעולה מהשכבה הראשונה של הפולנטה, ומסתיים בפרמיג 'אנו-רג' יאנו על גבי ראגו כבד העוף. מגררים עוד קצת פרמיג 'אנו-רג' יאנו מלמעלה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
Parmigiano Reggiano
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מכניסים את התבשיל המוכן לתנור ואופים עד שהמנה מחוממת והפרמיג ' אנו מעל שחום ומבעבע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים מיד.
9
בסיר של 3 ליטר מחממים מים ומלח עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק, תוך הקצפה מתמדת, עד שכל הפולנטה משולבת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, שולפים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה.