פולנטה עם חצילים, בצל ועגבניות
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? פולנטה עם חצילים, בצל ועגבניות יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גס, פלפל טחון טרי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו חצילים מבושלים ועגבניות עם פולנטה, חציל לאוטי עם עגבניות, בצל ונענע, ו פולנטה עם עגבניות טריות ופריך פרמזן / פולנטה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל מתחיל להשחים, כ -5 דקות.
מחממים 6 כפות מהשמן באותה מחבת על אש גבוהה בינונית.
מוסיפים את החציל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה, כ -10 דקות.
מוסיפים את תערובת הבצל, העגבניות הטריות והמשומרות, הפטרוזיליה ו -1 כפית המלח. מבשלים עד עבה, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הפלפל.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את המים ואת הנותרים 1 1/4 כפיות מלח לרתיחה.
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, תוך הקצפה מתמדת.
מקציפים פנימה את 3 כפות השמן הנותרות. מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב תדיר בעזרת כף עץ, עד שהפולנטה סמיכה, כ -20 דקות. מערבבים פנימה את הפרמזן.
מגישים את הפולנטה החמה שמעליה הירקות.
המלצת יין: מנה לבבית זקוקה ליין לבבי. פתח סלנטינו ארצי מדוקטור קוזימו טאורינו. מיוצר מענב אמארו הכושי המעורפל, זהו אחד היינות הטובים ביותר מאזור אפוליה באיטליה.