תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פוקצ'אן זית בבית. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן ובסך הכל 120 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. תמורת 35 סנט למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד הכי טוב בתור לחם, והוא נעשה תוך כ-45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, זיתים, מים חמימים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוקצ'ה זית רוזמרין, פוקצ'ה זית רוזמרין ולחם פוקצ'ה זית קיצור.
מוסיפים את הסוכר, התיבול האיטלקי, המלח, הפלפל ו-1 כוס קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק יציב. מערבבים פנימה עגבניות, פלפלים, זיתים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מנקבים בצק למטה. צור 9 אינץ'. עיגול על נייר אפייה משומן. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-25 דקות. בעזרת קצות האצבעות יוצרים מספר גומות מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ניתן לשלב פוקצ'ה עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.