פוקצ'יה פנינו
פוקצ'יה פנינו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 858 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. אם יש לכם מיונז, גבינת פרובולון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה נהדר. נסו פנינו עם פורצ'טה, מתכון פנינו פריזאי, ו טונה-ו-גרוי פנינו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית מערבבים יחד את המיונז ומיץ הלימון.
מוסיפים את הטונה, המלח והפלפל ומערבבים לאיחוד.
חותכים את הפוקצ ' ה לשניים ומברישים את החלק החיצוני של הלחם בשמן זית.
מניחים פרוסת גבינה על החצי התחתון של הפנינו. למעלה עם תערובת טונה, ואז פריזה, ולאחר מכן עוד פרוסת גבינה. סיים עם המחצית העליונה של הפוקצ ' ה.
מחממים גריל פנינו, או מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
מזלפים שמן זית למניעת הידבקות. צולים את הפנינו עד שהגבינה נמסה והלחם פריך וזהוב, כ -5 דקות.
חותכים את הפנינו לשניים ומגישים.