פורל מעושן Pâté
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 31 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פפריקה, קרם פרש, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו פטה פורל מעושן, פורל מעושן " Pâté", ו פטה פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לא יצירתית, משלבים את הקרם פרש או שמנת חמוצה, צלפים, עירית, טרגון, פפריקה, קאיין ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל.שימוש בידיים שלך, לשבור את הטרוטה לחתיכות בגודל ביס, השלכת כל עצמות ועור.
מוסיפים את הדג לתערובת הקרם פרש. מערבבים במהירות עם כף, באמצעות הכף כדי לשבור את הדגים, עד התערובת היא עקביות להפיץ. מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים על קרקרים או טוסטים פרוסים דק.