פורל פקאן
פורל פקאן דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 476 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן canolan, קרקרים מלוחים, פילה פורלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: פורל פקאן דבש, פורל פקאן מצופה, ו פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן.
הוראות
מקום הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון, ולעבד עד הקרקע דק.
מניחים תערובת קרקר בצלחת רדודה.
מניחים חלב בצלחת רדודה נפרדת. פילה לטבול בחלב; לדלות בתערובת קרקר. פילה מעייל עם ספריי בישול.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף פילה 1; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר פילה מהמחבת, לשמור על חום. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כפית שמן פילה.