פחזניות שמנת עם רוטב שוקולד
פחזניות שמנת עם רוטב שוקולד עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 184 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר מגורען, הקצפת שמנת, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. נסו פחזניות שמנת עם רוטב שוקולד, פחזניות שמנת עם גלידת ונילן ורוטב שוקולד, ו פחזניות קרם תות עם רוטב שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים תבנית אפייה גדולה עם 1 כפית חמאה; מפזרים באופן שווה עם 1/2 כפית מים. הניחו בצד.
הביאו לרתיחה 3/4 כוס מים ו 1/3 כוס חמאה, תוך ערבוב מתמיד, בסיר על אש בינונית-גבוהה; מסירים מהאש, ומערבבים במהירות תערובת קמח. מקציפים תערובת בכף עץ עד שהתערובת חלקה ומשאירה את דפנות התבנית ויוצרת כדור בצק. מוסיפים בהדרגה ביצים טרופות לבצק, מקציפים היטב עד שהתערובת חלקה ומבריקה. זרוק בצק על ידי 1/8 כוסות מעוגלות (כ -14 תלוליות) באופן שווה על גבי תבנית האפייה המוכנה.
אופים בחום של 400 למשך 20 דקות או עד שהם נפוחים וזהובים. פירס 1 צד של כל קרם לנפח עם סכין כדי לאפשר קיטור לברוח; תן מגניב על גיליון אפייה על מתלה חוט.
מקציפים קצפת במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קצף; מוסיפים בהדרגה אבקת סוכר, מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
חותכים כל נשיפה שמנת לשניים אופקית. ממלאים חצאים תחתונים באופן שווה בתערובת קצפת; למעלה עם חצאים עליונים.
מזלפים רוטב שוקולד ומגישים מיד.