פטה כבד עוף של ג'ו הוא מאכל ללא גלוטן וראשוני. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-10 גרם שומן. תמורת 52 סנט למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-30 דקות. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו שום, צלפים, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 53%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פטה כבד - מוס כבד עוף המשיי והקרמי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף ופטה כבד עוף.
הוראות
1
מערבבים יחד את כבדי העוף והחלב בקערה. מניחים בצד להשרות למשך שעתיים, ואז מסננים וזורקים את החלב.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
, כמו שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפים
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד שהבצלים מתרככים והפכו שקופים, כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הרוזמרין, התימין, עלי הדפנה וכבדי העוף המרוקנים. מבשלים ומערבבים עד שהכבדים מתמצקים מבחוץ אך עדיין ורודים מבפנים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
2/3 כוס קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רוקס)
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
1-1/4 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
Kefalotyri או Kasseri, מגורר
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
3
מעבירים את כבדי העוף לקערה, ויוצקים את היין למחבת. מבשלים עד שהיין מצטמצם ל-1/4 מנפחו המקורי, ואז מחזירים את הכבדים למחבת, וממשיכים לבשל עד שהוא כבר לא ורוד במרכז, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
יין
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
זיגוג שזיפים
4
מוציאים וזורקים את עלי הדפנה. מגרדים את הכבדים לבלנדר או למעבד מזון, ומוסיפים את הצלפים, המלח והפלפל. טוחנים למחית חלקה ואז מגרדים את התערובת לצלחת הגשה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות עד שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רוקס)
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.