לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פטוצ'יני עוף ברוקולי. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 432 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם פטריות, מרק פטריות מרוכז, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . מתכונים דומים: פטוצ'יני עוף ברוקולי , פטוצ'יני אלפרדו עם עוף וברוקולי , ופטוצ'יני ברוקולי .
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה, מוסיפים את הברוקולי במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוס
2
בינתיים מפזרים את העוף במלח ופלפל. במחבת טפלון גדולה, מטגנים את העוף, הבצל והפטריות בשמן עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1½ כוסות עוף, מגורר מחנות עוף רוטיסרי
1 קילו מעדניה מגולח רוסטביף
יכול) צ'ילי ירוק קצוץ
מלח כשר ופלפל שחור גרוס
1 תחרת ליקריץ אדומה, חתוכה ל-6 חתיכות שוות
ציוד שתשתמש בו
עבה- בייקון
3
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
4
מסננים פטוצ'יני; מערבבים פנימה את תערובת המרק, החלב והעוף השמורה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לחימום.