פטוצ'יני פירות ים קל
Fettucini מאכלי ים קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך צדפות מפרץ, חלב, אטריות פטוצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Fettucini Alfredo, פטיוצ'יני חזיר קרמי, ו פטוצ'יני עם כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת טחון גדולה, ממיסים חמאה ובצל טחון ושום עד הבצל הם כמעט שקופים.
מערבבים בקמח, ציפוי כל הבצלים היטב. בהדרגה לשפוך חלב, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק פטריות ופירות ים.
מבשלים 10 דקות או עד שרימפס הם ורודים צדפות אטומות.