פיאדין עם סלט קיסר וממרח שום קלוי
פיאדין עם סלט קיסר וממרח שום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן, שמן זית, מלח ים אפור ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט קיסר שום קלוי, חומוס קלוי ופיתות סלט קיסר שום, ו סלט קיסר פיקנטי כרוב עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את הרוטב מעל ולזרוק היטב.
מחלקים את הבצק ל 4 כדורים שווים. על לוח מקומח, למתוח לגלגל את הבצק לדיסקים דקים עם מערוך. הבצק עשוי גם להיות מתוח ביד, אבל מתגלגל ייתן לך קרום דק יותר.
מעיל את הבצק התגלגל עם שמן זית ומקום, צד משומן למטה, על גריל חם מאוד. זה יכול להיעשות בתוך הבית על מחבת גריל ברזל יצוק כי כבר שחומם מראש מעל בינוני בינוני גבוה. כאשר אתה מתחיל לראות בועות על פני השטח של הבצק, להפוך אותו. זה צריך להיות מעט השחמה על הקרקעית.
מברשת כל סיבוב עם כף נדיבה של משחת השום ומפזרים את הקורנית.
הסר מן הגריל עם מלקחיים העליון עם סלט קיסר. גבינת פרמזן מגוררת למעלה, מקפלת לחצי, ואוכלת.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לקלף את השכבות החיצוניות של העור מעל ראשי שום.
חותכים את 1/3 העליון של הראשים כדי לפתוח את שיני. שמור את חתיכות השום הקטנות לשימוש נוסף (ראה הערה של השף).
הניחו את הראשים, חתכו את הצדדים, בתבנית אפייה קטנה ושפכו עליהם את שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
מכסים בחוזקה, מניחים בתנור, וצולים עד כ 3/4 מבושל, כ 45 דקות. לחשוף ולחזור לתנור עד שיני להתחיל לצוץ מעורם וחום, כ -15 דקות.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד בקלות, לסחוט את השום הקלוי לתוך קערה קטנה. לחץ על העורות היטב כדי להוציא את כל השום הקלוי המתוק שאתה יכול.
מוסיף את השמן מתבנית האפייה ומערבבים היטב עד צורות הדבק. חנות, מכוסה היטב, במקרר, עד 1 שבוע.
קשה שיש יותר מדי שום קלוי בסביבה. אתה יכול לצלות את החלקים הקטנים מקצות ראשי השום.
שים אותם במיכל אפייה קטן נפרד, כגון כוס פודינג הפרט. מתבלים במלח ופלפל, טובלים בשמן זית, מכסים ומניחים בתנור לאפות יחד עם כל ראשי השום. בהתאם לגודלם, הם יהיו רכים משחימים בערך 1/2 הזמן הדרוש עבור כל הראשים. חתיכות קטנות לעשות "חטיף של טבח" טוב בעת הכנת ארוחת ערב, או יכול להיות סחוט לרוטב עגבניות או על פסטה.