פילה פורל אפוי
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? פילה פורל אפוי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. אם יש לך בצל ירוק, שום, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו פילה פורל אפוי, פילה פורל פרמזן אפוי, ו פילה פורל אפוי עם מלית לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). סדר פילה פורל בתבנית אפייה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק, פטרוזיליה ושום עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מערבבים פטריות וממשיכים לבשל עד רק התרכך, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים יין לבן, מיץ לימון, מלח ופלפל קאיין.
הסר מהחום ומערבבים בעדינות לבבות ארטישוק; לשפוך תערובת על פורל.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור ולפזר עגבניות על דגים.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
להחזיר את תבנית האפייה לתנור ולצלות עד הדג הוא השחמה, 1 עד 2 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.