קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פיצה אמריקאית בגריל

פיצה אמריקאית בגריל
אם יש לך בצל, קרום פיצה מהיר וקל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פיזזן אמריקאי ורוטב פיצה תוצרת בית, פיצה דרום אמריקאית, ו הגבינה בגריל האמריקאית החדשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר מעטפת מנקניק. מבשלים במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה עד השחמה; מערבבים להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ניקוז; מתייבש טפיחה עם מגבות נייר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים 1 קרום על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות או עד נפוח וזהוב. הפוך את הקרום, צד סימן גריל למעלה, ופרש עם חצי רוטב מרינרה. למעלה עם חצי נקניק, מוצרלה, פטריות, בצל ופרמזן. מכסים וגריל 4 עד 5 דקות או עד גבינה נמסה קרום הוא השחמה קלות. חזור עם שאריות הקרום והתוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
תרסיס בישולתרסיס בישול
מוצרלהמוצרלה
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
נקניקנקניק
גבינהגבינה
קרוםקרום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל