פיצה בגריל עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה וארוגולה פסטו
המתכון פיצה בגריל עם תאנים, פרושוטו, Gorgonzolan ו ארוגולה פסטו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 633 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, פרושוטו, תאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו, פיצה עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה, בלסמי וארוגולה, ו פיצה בגריל עם תאנים, גורגונזולה, פרושוטו ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את שן השום במעבד מזון עד בסדר.
מוסיפים עלי ארוגולה, אגוזי מלך וקצת שמן זית ותהליך, ממשיכים לטפטף בשמן זית עד להשגת מרקם פסטו.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד.
מורחים או מגלגלים בצק פיצה לעובי הרצוי ומניחים בצד לנוח כמה דקות.
חותכים את הגבעולים של תאנים וחותכים לרבעים.
מברשת קלות עם שמן זית וגריל על חום גבוה בינוני עד סימני גריל מופיעים, כ 3 דקות.
מברשת בצק פיצה בקלילות עם שמן זית ומניחים בצד משומן על הגריל. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הצד הראשון הוא השחמה קלות, about5-8 דקות, בודק כל כמה דקות עבור בועות שצריך להיות צץ בקרום.
הפוך את הקרום לצד השני, והפזר את הקרום עם רוב ה-arugula pesto.
שכבה עם פרושוטו פרוסות ומניחים תאנים בגריל על גבי.
מפזרים Gorgonzola מתפורר מעל ונקודה עם שאריות פסטו ארוגולה, וממשיכים גריל עד הקרום מבושל באופן מלא והגבינה נמסה, כ 5-10 דקות. (אם הקרום הופך כהה מדי בתחתית אבל לא מבושל דרך, להעביר את הפיצה לצד של הגריל כי הוא כבוי ולאפשר לו לבשל מחום עקיף מהצד הנותר כי הוא מופעל.)
כאשר פיצה מבושלת דרך גבינה נמסה, להסיר מן הגריל לחתוך ולהגיש.