פיצה הוואי בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיצה הוואי בגריל. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 637 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.17 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מעדנייה - חזיר, בצק פיצה, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש באננס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגות אננס כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו פיצה הוואי פיקנטית גבינה בגריל, כריך גבינה בגריל פיצה הוואי # יום ראשון, ו רוטב טבילה פיצה הוואי לחמניות פיצה? (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לבינוני. מעצבים כל חתיכת בצק פיצה לכדור.
מטפטפים 1 כף שמן זית על כל אחד מ -2 ניירות אפייה שוליים, מניחים כדור בצק 1 על כל תבנית והופכים לציפוי בשמן.
הניחו מתלה קירור מתכת הפוך על הגריל בניצב לסורגי הגריל (או השתמשו בסל גריל); מברישים את המתלה עם יתרת 1 כף שמן הזית. עובדים בקבוצות, צולים את האננס, הבצל הירוק והחזיר, הופכים לפי הצורך, עד שהם חרוכים קלות, 5 עד 8 דקות לכל אצווה; מעבירים לצלחת כשכל אצווה נעשית.
חותכים את פרוסות החזיר לשניים, אם רוצים. בעזרת מלקחיים מוציאים את מתלה הקירור מהגריל. טפיחו ומתחו או גלגלו כל כדור בצק לסגלגל בגודל 8 על 12 אינץ'. מניחים בזהירות כל חתיכת בצק ישירות על הגריל ומבשלים עד שהם מסומנים וזהובים, כ -5 דקות. הופכים את הקרום ומעליהם באופן שווה עם הגבינה, החזיר, הבצל הירוק והאננס. ממשיכים לצלות עד שהגבינה נמסה והקרום מבושל, בערך 6 דקות נוספות. (אם הקרום משחים מהר מדי, החלק את הפיצות לקצה החיצוני של הגריל.)
מעבירים את הפיצות לקרש חיתוך וחותכים לחתיכות.