פיצה ממולאת בשרית
המתכון פיצה ממולאת בשרנית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 889 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בשר טחון, תערובת פיצה קרום, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו בצלים ממולאים בשרים, ביזון בשרני ופלפלים ממולאים פטריות, ו שלושה קונכיות ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות בשרני (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר גריל לבישול ישיר על אש בינונית. באח שמן כאשר מוכן להתחיל לבשל.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב תערובות פיצה קרום, תיבול איטלקי, ומים חמים. מערבבים כ 20 פעמים עד כדור צורות. כדור פיצול במחצית ולכסות כל אחד עם ניילון לעטוף; להפריש.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן ומבשלים בשר טחון ונקניק, ערבוב לעתים קרובות כדי לשבור גושים. לבשל עד כבר לא ורוד אבל לא לגמרי מבושל דרך, על 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים פטריות, זיתים, גבינה וכוס 1 של רוטב המרינרה; להפריש.
לפתוח בצק ולשים על 2 גיליונות אפייה מצופה קלף זרועים קמח תירס. לחץ לתוך 2 (12 אינץ') מעגלים על 1/4 עבה; לצבוט יחד כל חורים. כפית את תערובת הבשר למרכז של כל עיגול בצק. החלק את עיגול הבצק השני מהקלף אל מעל תערובת הבשר. לחצי את הקצוות יחד. ללטף בעדינות את כל פני השטח של פיצה עד שטוח. תחליקי פיצה על גריל משומן חם. לבשל, מכוסה, במשך כ 5 עד 6 דקות לכל צד.
לחמם את רוטב המרינרה שנותר במיקרוגל. כפית קצת רוטב על הצלחת ומגישים פרוסה חמה של פיצה על גבי.