פיצן גבינה מסורתי של פילדלפיה הוא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל, גבינת שמנת, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 39%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פילי צ'יזסטייק פיצה, פילי צ'יזסטייק פיצה, ו פיצה קלה של פילי צ'יזסטייק.
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו את הפלפלים, הפטריות והבצל בשמן עד שהם רכים.
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-85 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון
רובי בהיר. ריכוז מדהים של ניחוחות. תווי הפירות, הפרחים והבלסמיים האתריים שלו פוגעים באלגנטיות הרעננה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניס, קינמון.כל הפאר שלו מתבטא בחיך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז החומציות והאלגנטיות. התווים האופייניים לפרי אדום המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, מתמשך, עדין.