פיצה עם אספרגוס ובשר חזיר מעושן
פיצה עם אספרגוס חזיר מעושן דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם גבינת פרובולון חדה, חזיר, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם פסטו ארוגולה, תירס ובשר חזיר (וידאו), פיצה עוף בגריל, אספרגוס ופטריות עם קרום פיצה מאפיית בלקבירד, ו תוספת פיצה-פיצה סלמון מעושן.
הוראות
מחממים אבן פיצה או משמנים בנדיבות נייר אפייה גדול.
מחממים 1 כף שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות; מעבירים לקערה.
מוסיפים את חזיר ובצל ירוק לאספרגוס ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים מחצית מהגבינה הגרוסה.
על משטח מקומח קלות מרדדים או מותחים את הבצק לסיבוב מחוספס בגודל 14 אינץ'.
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומחת או לגיליון עוגיות ללא שפה, או לתבנית האפייה המשומנת. למעלה פיצה עם תערובת אספרגוס, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק.
מברישים את הגבול עם 1 כפית שמן הזית שנותרה. מפזרים מעל את הגבינה המגורדת ואת הגבינה הגרוסה שנותרה.
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם משתמשים בה, ואפה כ -10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת.
מעבירים את הפיצה למתלה ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.
המלצת יין: לבן נקי ובהיר, כמו טורס ויה סול משנת 1997 מספרד או דומיין דה לה ג ' לוזי סוביניון משנת 1997 מצרפת, הוא בחירה מרעננת.