פיצה עם פסטו, ריקוטה ומוצרלה
פיצה מתכון עם פסטו, ריקוטה, ו Mozzarellan מוכן תוך כ 30 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 1180 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 98 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-392 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שן שום, עלי תרד, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוגולה פסטו, ריקוטה ופיצה מוצרלה מעושנת, פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, ו ארוגולה, ריקוטן ופיצה מוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
לפחות 2 שעות לפני האפייה, לחלק את הבצק לשלושה חלקים אפילו, טופס לתוך כדורים, מקום על משטח מקומח קלות, לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף, מניחים מגבת על גבי ניילון לעטוף לשמור על הקצוות לחוץ למטה, ולאפשר כדורים לעלות בטמפרטורת החדר.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולהכין אמבט קרח.
מוסיפים תרד, בזיליקום ושום למים רותחים ומרתיחים עד העלים הם רק נבולים, על 30 שניות.
העברה לאמבט קרח ולאפשר להתקרר לחלוטין.
העברה למרכז מגבת מטבח נקייה. לאסוף את הקצוות מגבת כדי ליצור צרור במרכז. לסחוט עד שהוצאת כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
להעביר ירקות לעבוד קערה של מעבד מזון.
הוסף 3 אונקיות של פרמזן, צנוברים, שום, שמן זית, וגרידת לימון. תהליך עד רסק חלק נוצר. מתבלים לפי הטעם במלח.
לפחות 30 דקות לפני מוכן לאפות, להתאים מדף תנור לתפקיד העליון ומניחים אבן אפייה או פלדה על גבי. מחממים תנור להגדרה הגבוהה ביותר (500 עד 288°).
עבודה פיצה אחת בכל פעם, למתוח או לגלגל בצק החוצה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
העברה לקליפת פיצה עץ קלושה.
מפזרים משטח שווה עם 1 גרם של גבינת פרמזן. Dollop 4 אונקיות של מוצרלה, 4 אונקיות של ריקוטה, ו 1/3 של פסטו על פני השטח של פיצה ומפזרים מלח.
העברה פלדה מחוממת מראש או אבן ואופים עד שלפוחיות מבעבע, 4 עד 8 דקות.
הסר מהתנור, פרוסה ל 8 פרוסות ומגישים. חזור עם הנותרים 2 פיצות.