שיקגו בסגנון Deep-Dish Pizzan היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 401 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם רסק עגבניות, עגבניות משומרות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , שהוא מוצק. Pizza Deep Dish בסגנון שיקגו , Deep Dish Pizza בסגנון שיקגו ופיצה Deep Dish Chicago Style Pizza דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר מחממים מים ושמן ל-120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב.
3
מוסיפים את יתרת הקמח ליצירת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
4
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
7
מגלגלים כל חלק ל-11 אינץ'. מעגל. מהדקים את הבצק לתחתית ומעלה את הדפנות של שני 10 אינץ' משומנים. מחבתות חסינות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
8
מפזרים על כל אחד 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
9
בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. כף 1-1/2 כוסות על כל פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
שכבות כל אחד עם מחצית מהנקניק, פפרוני, פטריות, 1 כוס מוצרלה ו-2 כפות גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
תפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
11
מכסים ואופים ב-450 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 5 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי ל-Deep Dish Pizza. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.