מטבל פיצה פפרוני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 417 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שום, marjoram, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: מטבל פיצה, פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, ו פיצה פפרוני.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מוסיפים את שמן הזית למחבת סאוט 12 אינץ ' על חום בינוני, וכאשר חם, מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מטגנים עד שקופים.
3
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילה האדומים, מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות המשומרות. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר התערובת התעבה, מערבבים את התבלינים הטריים ומיובשים. מבשלים במשך 15 דקות נוספות ולהתאים תיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבניות שימורים
תיבול
שום
תבלינים
4
הסר מהחום.
5
עבור השכבה התחתונה: בקערה בינונית, לשלב את גבינת שמנת, ריקוטה, פרמזן, ביצה, שום ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
פרמזן
גבינת ריקוטה
שום
תבלינים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך תבשיל בתנור בטוח (קיבולת 2 ליטר או מחבת פאי 9 אינץ'). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
תנור
7
לתוספות: במחבת סאוט קטנה על אש בינונית, מוסיפים רסס של שמן זית ופפרוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פפרוני
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
לטגן עד פפרוני הוא רק פריך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פפרוני
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
9
מוסיפים את שמן הזית הנותר ואת הפלפלים האדומים ומטגנים על אש בינונית עד שמתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שמן זית
10
מוסיפים את השאלוט, מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות. מבשלים 7 עד 10 דקות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שאלות
1
מורחים את רוטב הפיצה על החלק העליון של השכבה התחתונה של הגבינה, מפזרים את תערובת הפלפל והפטריות, ואז את הפפרוני. באופן שווה להפיץ את המוצרלה מעל ולאפות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
מוצרלה
פפרוני
פטריות
גבינה
פלפל
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מוציאים מהתנור ומפזרים את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מקשטים עם sprig בזיליקום ומגישים חם עם רצועות בצק פיצה, רצועות פיתה קלויות, או קרקרים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.