פיצטה עם נורות שום קלויים קמבוזולה
פיצטה עם נורות שום קלויים קמבוזולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 517 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם פרמזן, שום, קמבוזולה טריז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריז סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים מפתח קפוא כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פיצטה 211 פיצה מרגריטה, תרד, ביצה רכה ופיצטה פרמזן, ו מתכון נורות שומר בגריל.
הוראות
מכניסים אבן פיצה לתנור ומחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
לחץ את הבצק עם האגודלים ואז הניח על משטח מקומח.
מרדדים בצק לכ -10 אינץ ' סיבובים.
בקערה שלבו את שמן הזית, הרוזמרין והשום.
מברישים מעט מתערובת שמן הזית על הפיצטה ומפזרים מעט מהפרמזן.
אופים על אבן הפיצה עד שהפיצטה מזהיבה ופריכה, בערך 12 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור וחותכים לחתיכות.
מגישים עם חתיכת קמבוזולה ומעט שיני שום קלויים באמצע.
חזור על הפעולה עם פיצטות שנותרו.
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
קוצצים את החלק העליון של נורת השום, חושפים את צמרות הציפורן. עוטפים את נורת השום ברפיון בנייר כסף, יוצקים שמן זית ומעליהם טימין. הדק את העטיפה סביב הנורה והשאיר את החלק העליון מעט רופף כדי לאפשר חום לנורה.
מכניסים את הנורה לתנור ואופים 45 דקות, או עד שהציפורן הקלויה מתחילה להגיע לשיא מהראש.