פיצת קישואים בגריל
המתכון פיצה קישואים בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, מוצרלה בצפיפות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. נסו פיצת קישואים בגריל, קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול, ו נגיסות פיצת קישואים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל גז לבישול מעל חום מתון. מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
בינתיים, שום בשר טחון עם סכין כבד גדול, ואז מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות צד שטוח של סכין.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים 1 כפית שמן זית.
למתוח בצק עם האצבעות לתוך מלבן 12 על 10 אינץ ' על תבנית אפייה גדולה ולשפשף עם 1 כפית שמן זית. מכסים את הבצק בניילון נצמד.
לזרוק קישואים עם מלח (1/4 כפית) ו 1 כף שמן זית בקערה. גריל קישואים על מתלה גריל משומן קל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד רק מכרז, 4 עד 5 דקות בסך הכל. חזור לקערה.
להביא בצק, שמן שום, וגבינה לאזור הגריל. בצק גריל, צד משומן למטה, על מתלה גריל משומן קל, מכוסה, עד החלק התחתון הוא חום זהוב, 2 עד 4 דקות.
הפוך את הקרום באמצעות מלקחיים ומברשת עם שמן שום.
מפזרים חצי גבינה, ולאחר מכן לארגן קישואים, חופפים מעט, בשכבה 1 על גבינה.
מפזרים את הגבינה שנותרה על גבי פיצה גריל, מכוסה, עד החלק התחתון הוא חום זהוב גבינה נמסה, 3 עד 5 דקות.
העברת פיצה עם מלקחיים ומרית ללוח חיתוך, ואז מפזרים אורגנו טפטוף עם כפית הנותרים שמן זית.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, פיצה ניתן לבשל חם קל משומן היטב מתובל היטב (2 מבער) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני, מכוסה באופן רופף בנייר כסף לאחר זריזת גבינה.