פיקטה טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה פיקטן. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חמאה, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: פיקטה טורקיה, פיקטה טורקיה, ו פיקטה טורקיה.
הוראות
מניחים את הקמח בקערה רדודה או צלחת מעוטרת. מתבלים את הקציצות במלח ופלפל שחור טחון טרי. לדלות את טורקיה בקמח, עד מצופה לחלוטין, מתנער כל עודף.
במחבת גדולה שאינה מקל, להמיס 1 כף חמאה עם שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קציצת הודו אחת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים ומבשלים דרך, כ -3 דקות לכל צד. מניחים בצד תחת אוהל של רדיד, וחזור עם הקציצה הנותרת.
הפעל את החום עד בינוני נמוך, ולהוסיף את היין ומיץ לימון למחבת. לגרד כל חתיכות בשר שנותרו. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח והחמאה הנותרים.
מוסיפים למחבת יחד עם המניה ומקציפים לשלב. מבשלים את הרוטב במשך 2-3 דקות, עד שהתערובת התעבה. מוסיפים את הצלפים.
כדי לשרת, מניחים חתך אחד על כל צלחת ומחלקים את הרוטב בין שתי המנות.
מקשטים עם פרוסות לימון ועלי פטרוזיליה טריים (אם יש לך על היד). ההודו מוגש מצוין לצד פירה.