קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

פיקטה עגל

פיקטה עגל
בשר עגל פיקטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו ורמוט, פטרוזיליה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיקטה עגל, פיקטה עגל, ו פיקטה עגל.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב טוב.
2
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים חצי קציצות עגל למחבת; מבשלים 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עגלקציצות עגל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים עגל למגש, ומתחממים. מחבת עם ספריי בישול, וחזור על הליך עם קציצות עגל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף תערובת ורמוט למחבת. מבשלים על חום גבוה 1 דקה, ערבוב כל הזמן, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים רוטב על עגל; מפזרים פטרוזיליה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
דירוג קרבו: 3