פלאק טופו (טופו ברוטב תרד בקארי)
פלאק טופו (טופו ברוטב תרד בקארי) נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, טופו, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו רוטב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. מתכונים דומים: פלאק טופו: פאלק פאניר בריא, פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa), ו פלאק-טופו (שעועית curd).
הוראות
חותכים את טופו לקוביות על 1/2-1 אינץ ' בגודל. ריסוס או מברשת מחבת לא מקל קלות עם שמן לחמם אותו על בינוני גבוה.
מוסיפים את הטופו בשכבה אחת, ומבשלים אותו, פונה לעתים קרובות, עד שהוא מוזהב קלות מכל הצדדים.
הסר אותו מהמחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד הזהב.
מוסיפים את השום ואת הדבק ג ' ינג ' ר ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות, אבקת קארי, כוסברה, כמון וכורכום ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להישבר.
מוסיפים את התרד, מערבבים היטב, ומכסים. מבשלים עד התרד הוא נבול לחלוטין, על 3-5 דקות.
להעביר את התערובת למעבד מזון להתמזג עד כמעט חלקה.
יוצקים אותו בחזרה למחבת, מוסיפים את יוגורט חילבה ומלח לפי הטעם.
מוסיף את הטופו למחבת, ומבשלים על נמוך במשך כ 15 דקות.
מגישים מעל אורז או עם לחם הודי.