פלורנטין ביפסטיק
פלורנטין Beefsteak הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך פלפל טחון טרי, טריזי לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק בקר אפוי עם לימון, סלט עגבניות סטייק בקר, ו סלט פסטה ביפסטיק (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק את הגריל. לשפשף את הסטייקים עם השמן ומפזרים מלח ופלפל.
גריל הסטייקים על אש גבוהה במשך 6 דקות. הפעל ומבשל עד שנעשה לטעם שלך, על 6 דקות יותר לנדיר.
בחירת סטייק: אם תרצו, השתמשו בסטייקים פורטרהאוס במקום ב-t-bones. שני הסטייקים האלה מגיעים מהחלק הקצר של החיה. העצם מפרידה את הסטייק לחתכים ברצועה ולחלקי פילה. לרצועה יש טעם טוב יותר, ועגלגלה רך יותר. סטייקים פורטרהאוס יש יותר tenderloin ו-t-bones יש קטע רצועה גדול יותר loin. בחר לפי ההעדפה שלך.
המלצת יין: אין כמו סטייק גדול כדי להציג מיוחד, ואם אפשר מבוגר יותר, ברולו או ברברסקו. יינות אלו, העשויים מענבי נביולו, מפתחים באופן מרהיב טעמים יבשים, אקליפטוס, פרחים וטראפל, יחד עם מרקם משיי. לשניהם יש כוח מיותר, אבל ברברסקו אלגנטי יותר.