זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך אבקת אפייה, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנקייק בטטה, פנקייק בטטה, ו פנקייק בטטה.
הוראות
1
לגרוס את תפוחי האדמה המתוקים, ולמקם במסננת לנקז במשך כ -10 דקות. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת קארי וכמון. הפוך באר במרכז, ויוצקים ביצים וחלב. מערבבים עד שכל המרכיבים היבשים נספגים. מערבבים בטטות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
אבקת אפייה
אבקת קארי
סוכר חום
סוכר מגורען
כמון
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. זרוק את תערובת תפוחי האדמה על ידי כפיות לתוך השמן, ולשטח עם החלק האחורי של הכף. מטגנים עד זהב משני הצדדים, מרפרף רק פעם אחת. אם הם משחימים מהר מדי, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר מן השמן, ולשמור חם בעוד הפנקייקים האחרים מטגנים.