קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות8
מגזין

פנקייק בטטה

פנקייק בטטה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך אבקת אפייה, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנקייק בטטה, פנקייק בטטה, ו פנקייק בטטה.

הוראות

1
לגרוס את תפוחי האדמה המתוקים, ולמקם במסננת לנקז במשך כ -10 דקות. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת קארי וכמון. הפוך באר במרכז, ויוצקים ביצים וחלב. מערבבים עד שכל המרכיבים היבשים נספגים. מערבבים בטטות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קאריאבקת קארי
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
כמוןכמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. זרוק את תערובת תפוחי האדמה על ידי כפיות לתוך השמן, ולשטח עם החלק האחורי של הכף. מטגנים עד זהב משני הצדדים, מרפרף רק פעם אחת. אם הם משחימים מהר מדי, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מן השמן, ולשמור חם בעוד הפנקייקים האחרים מטגנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול