פסטה ופג'ולי עם נקניק
Pastan E Fagioli עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מרק עוף, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן.
הוראות
בסיר גדול, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים, מסתובבים, עד משחימים ומבשלים דרך, כ -10 דקות.
הסר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, חצי את הנקניקיות לאורך ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות.
מחממים את הכף הנותרת של שמן בסיר על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הגזר, בצל, סלרי, שום ורוזמרין. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות.
מחית 4 כוסות של שעועית עם 1 1/4 כוסות של מרק בבלנדר או מעבד מזון.
מוסיף את מחית לסיר יחד עם מרק 1 1/2 כוסות הנותרים, את כל השעועית, עלה דפנה, ומלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 15 דקות.
מערבבים את הפסטה. מבשלים את המרק על חום מתון, מכוסה חלקית, ערבוב לעתים קרובות, עד הפסטה נעשית, 10 עד 15 דקות.
הסר את עלה המפרץ. מערבבים בנקניק והפלפל. לבשל עד הנקניק הוא התחמם, על 1 דקה.
המלצת יין: אהוב לבבי זה הוא הטוב ביותר מלווה אור, grignolino שופע. כמעט יותר ros מאשר יין אדום, גריניולינו יש ניחוח פרחוני חודר טעם חריף.