פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה
פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה היא מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 47 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 640 קלוריות. תמורת $3.58 למנה, מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, גפרורים קצרים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מצוין. פסטה סרטי זהב עם קישואים ועגבנייה, סרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה וסרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אם משתמשים בעגבניות גדולות, חורצים את התחתיות באיקס שחותך את העור החיצוני בלבד. הביאו סיר קטן של מים לרתיחה על אש בינונית והטבלו את העגבניות למשך דקה.
מוציאים ומניחים להתקרר למשך 1 עד 2 דקות. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, קלפו, זרעו וקוצצים אותם לקוביות דקות, בערך 1/4 אינץ'. שומרים בקערה קטנה. אם משתמשים בעגבניות ענבים, חותכים אותן לשניים ושומרים.
מכניסים את הציר והזעפרן לסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים בעדינות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית עבור הפסטה. כשהמים מגיעים לרתיחה מלאה, מגלגלים, ממליחים את המים ומוסיפים את הפסטה. מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית עם שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של המחבת והחמאה. כשהחמאה נמסה לתוך השמן מוסיפים את השאלוט, הקישוא, השום והתימין. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד לריכוך, כ-6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ונותנים להן להתחמם.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעדינות.
טורפים את החלמונים בקערה קטנה עם 1/2 כוס מציר הזעפרן.
יוצקים על הפסטה את יתרת הציר והביצים הממוזגות ומכבים את האש. זורקים את הפסטה והרוטב למשך 1 עד 2 דקות כדי להסמיך את הרוטב.
מגישים את הפסטה מיד בקערות רדודות מעוטרות בפרמזן.