עוף ופסטה ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, קורנפלור, פילה עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פסטה עם עוף וארטישוק, פסטה עוף ארטישוק, ו פסטה ארטישוק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, עוף לטגן ב 1 כף שמן עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר ולשמור חם.
3
באותו מחבת, פטריות מטוגנות ובצל בשמן שנותר עד רך; מוסיפים יין, ערבוב כדי לשחרר חתיכות משחי מחבת. להפחית חום בינוני. מערבבים את העגבניות, ארטישוקים, מלח ועוף. מבשלים ומערבבים במשך 4-5 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
שלב עמילן תירס ומים עד חלקה. בהדרגה לערבב למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. מערבבים בזיליקום.