קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
לפסטה Puttanesca נדרשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 29 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי שטוח, חסה רדיקיו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון של 96% , המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמוPastan alla puttanesca {literally whore's style pasta} , Pasta Puttanesca ו- Pasta Puttanesca .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מטגנים את התערובת עד שהאנשובי נמס לשמן ומתמוסס לחלוטין והשום רך, כ-3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. מביאים את הרוטב לבעבוע, מנמיכים את האש ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. העבירו לחם וגבינה לשולחן והגישו עם סלט ירוקים מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
אחוז שומןאחוז שומן
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
6
מערבבים את הירוקים בקערת סלט. סוחטים מיץ מלימון אחד על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
מטפטפים את הסלט בשמן זית כתית מעולה. זורקים את הסלט ומתבלים את הסלט במלח ופלפל. מסדרים סלט בצלחות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
מקשטים צלחות בזיתים שחורים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהtinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained1-2 כפות שמן זית כתית מעולהtinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained80אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי3(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם פריך, לניקוילחם פריך, לניקוי15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1גדולקליפות מלימוןקליפות מלימון1ראשחסה צנונית, קצוצה בצפיפותחסה צנונית, קצוצה בצפיפות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלישמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלי20שמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גסשמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גס2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, למעיילשמן זית כתית מעולה, למעייל2(חוֹרֶף)(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונליפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונלי9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש51אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.