פסטה פטריוטית יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שום, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פסטה פטריוטית, זוטות פטריוטיות, ו פיצות פטריוטיות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פנה!
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים שום ובזיליקום עד ריחני, 3 עד 4 דקות.