צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה פירות ים Cajun יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לכם קצפת כבדה, גבינה שוויצרית, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מעולה. מתכונים דומים: פסטה פירות ים Cajun, פסטה פירות ים Cajun, ו תבשיל פירות ים חריף Cajun.
הוראות
1
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, יוצקים שמנת למחבת גדולה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד כמעט רותחים. להפחית את החום, ולהוסיף עשבי תיבול, מלח, פלפלים, בצל, פטרוזיליה. מבשלים 7 עד 8 דקות, או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פלפלים
בצל
קרם
עשבי תיבול
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים פירות ים, בישול עד שרימפס כבר לא שקוף. מערבבים בגבינות, מתמזגים היטב.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות קאדר אודה לפנינים נוצץ לבקן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 36 דולר לבקבוק.