קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פסטה פירות ים בגריל פרה דיאבולו

פסטה פירות ים בגריל פרה דיאבולו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פסטה פירות ים בגריל פרא דיאבולו. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 664 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, לינגוויני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. עגבניות שרי רוטב פרא דיאבולו, פירות ים ופסטה, פירות ים פרא דיאבולו, ו מאכלי ים פרה דיאבולו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את השמן ופתיתי הפלפל האדום הכתוש בסיר קטן וכבד. מבשלים על אש נמוכה עד שמד חום המוחדר לשמן רושם 180 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות. מסננים את השמן למיכל חסין חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים מחבת גריל טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
מזלפים את העגבניות והצ 'ילה עם 2 כפיות משמן הצ' ילי ומפזרים את המלח. גריל עד חרוך ומרוכך, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מעבירים את העגבניות לקערה. קוצצים גס את הצ ' ילה ואז מוסיפים לקערה עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לפסטה: הביאו לרתיחה סיר גדול מלא במים מומלחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את זנבות הלובסטר ומבשלים עד שהקליפות מאדימות והבשר אטום, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מעבירים את הזנבות לקרש חיתוך. ממשיכים להרתיח את המים ומוסיפים את הלינגוויני. מבשלים עד שהפסטה החלה להתרכך אך עדיין יציבה לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועותשקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מסננים, שומרים 1/4 כוס ממי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את פירות הים. חותכים בעדינות את החלק העליון של קליפות הלובסטר בעזרת מספריים כדי להסיר את בשר הזנב, ואז פורסים כל זנב לשניים לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
9
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מזלפים מעל 1 1/2 כפות משמן הצ ' ילי ו -1 כפית מלח וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מחממים מחבת גריל טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. צולים את זנבות הלובסטר והשרימפס עד שהם מבושלים, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מעבירים את השרימפס לקערה גדולה. קוצצים את הלובסטר לחתיכות בגודל 2 אינץ ' ומשלבים עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מחממים 2 כפות משמן הצ ' ילי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את שאלוט, שום ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
15
מוסיפים את רוטב העגבניות החריף והיין הלבן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
16
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, מכוסה, עד שהם נפתחים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
17
מוסיפים למחבת את הפסטה ומי הבישול השמורים יחד עם הפרמזן וזורקים לציפוי. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, החמאה, גרידת הלימון והמלח והפלפל השחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מוסיפים פנימה את השרימפס והלובסטר ומזלפים את יתרת שמן הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קמפרי, חצויותעגבניות קמפרי, חצויות1פלפל צ'ילה אנהיים, חצוי וזרעפלפל צ'ילה אנהיים, חצוי וזרע227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות, מקורצףצדפות, מקורצף1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2גרידת לימוניםגרידת לימונים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לינגווינילינגוויני2זנבות לובסטרזנבות לובסטר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוץ טריפטרוזיליה קצוץ טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, פגז ו deveinedשרימפס, פגז ו deveined1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה