תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פסטה, פסטו, ואפונה. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מלח כשר, פלפל, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 59 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. נסו פסטה, פסטו ואפונה, פסטה, פסטו ואפונה, ו פסטה, פסטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפוזילי ואת עניבות הפרפר בנפרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 10 עד 12 דקות עד שכל פסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
לנקז ולזרוק לתוך קערה עם שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את פסטו, תרד, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תרד
פסטו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
5
מוסיף את המיונז ואת מחית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
6
מוסיפים את תערובת הפסטו לפסטה המקוררת ומוסיפים את הפרמזן, האפונה, הפיניולי, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
צנוברים
פלפל
פסטה
פסטו
אפונה
מלח
7
מערבבים היטב, מתבלים לפי הטעם ומגישים בטמפרטורת החדר.
8
מניחים את האגוזים, pignoli, ושום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
אגוזי מלך
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
9
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. עם ריצת המעבד, לאט לשפוך את שמן הזית לתוך הקערה דרך צינור ההזנה ולעבד עד פסטו הוא מחית ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
שמן זית
פלפל
פסטו
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
תוסיף את הפרמזן ופירה לרגע. השתמש מיד או לאחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פרמזן
פסטו
11
הערות: האוויר הוא האויב של פסטו. להקפאה, לארוז אותו במיכלים עם סרט של שמן או פלסטיק לעטוף ישירות על גבי עם האוויר לחוץ החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פסטו
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
12
כדי לנקות בזיליקום, להסיר את העלים, לסובב אותם בקערת מים, ולאחר מכן לסובב אותם יבש מאוד טווה סלט. אחסן אותם בשקית ניילון סגורה עם מגבת נייר לחה מעט. כל עוד העלים יבשים הם יישארו ירוקים במשך כמה ימים.