קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

פסטה, פסטו ואפונה

פסטה, פסטו ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פסטה, פסטו, ואפונה. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מלח כשר, פלפל, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 59 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. נסו פסטה, פסטו ואפונה, פסטה, פסטו ואפונה, ו פסטה, פסטו ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפוזילי ואת עניבות הפרפר בנפרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 10 עד 12 דקות עד שכל פסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
לנקז ולזרוק לתוך קערה עם שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את פסטו, תרד, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תרדתרד
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מוסיף את המיונז ואת מחית.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
6
מוסיפים את תערובת הפסטו לפסטה המקוררת ומוסיפים את הפרמזן, האפונה, הפיניולי, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
צנובריםצנוברים
פלפלפלפל
פסטהפסטה
פסטופסטו
אפונהאפונה
מלחמלח
7
מערבבים היטב, מתבלים לפי הטעם ומגישים בטמפרטורת החדר.
8
מניחים את האגוזים, pignoli, ושום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. עם ריצת המעבד, לאט לשפוך את שמן הזית לתוך הקערה דרך צינור ההזנה ולעבד עד פסטו הוא מחית ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
פסטופסטו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
תוסיף את הפרמזן ופירה לרגע. השתמש מיד או לאחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
פסטופסטו
11
הערות: האוויר הוא האויב של פסטו. להקפאה, לארוז אותו במיכלים עם סרט של שמן או פלסטיק לעטוף ישירות על גבי עם האוויר לחוץ החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
12
כדי לנקות בזיליקום, להסיר את העלים, לסובב אותם בקערת מים, ולאחר מכן לסובב אותם יבש מאוד טווה סלט. אחסן אותם בשקית ניילון סגורה עם מגבת נייר לחה מעט. כל עוד העלים יבשים הם יישארו ירוקים במשך כמה ימים.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
מגבות ניירמגבות נייר
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטת עניבת פרפרפסטת עניבת פרפר1בצל צהוב בינוני, קצוץעלי בזיליקום טריים, ארוזיםעלי בזיליקום טריים, ארוזים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה פוזיליפסטה פוזילי9ציפורןכפות שום קצוץכפות שום קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3(חוֹרֶף)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז טובמיונז טוב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טובשמן זית טוב3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טובשמן זית טוב1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpesto (ארוז או ראה מתכון להלן)pesto (ארוז או ראה מתכון להלן)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpignoli (צנוברים)pignoli (צנוברים)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpignoli (צנוברים)pignoli (צנוברים)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת תרד קצוץ קפוא, הפשיר וסחוט יבשחבילת תרד קצוץ קפוא, הפשיר וסחוט יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)