פסטה קרבונרה
המתכון פסטה קרבונרה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 717 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לינגוויני, פטרוזיליה שטוחה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פסטה קרבונרה, פסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית.
מעבירים למגבת נייר ושומרים את הטפטוף. בקערה גדולה, לטאטא את החלמונים. עדיין לטאטא כל הזמן, להוסיף 2 כפות של טפטוף. עובד במהירות, להוסיף את הפסטה סחוט פרמזן לתערובת חלמון ולזרוק לשלב.
מוסיף את המלח, פלפל, פטרוזיליה, ובייקון.
מגישים באופן מיידי. (חום הפסטה מבשל את הביצים, אבל לא ביסודיות. מומלץ לילדים צעירים, לקשישים ולכל מי שיש לו מערכת חיסונית פגועה להימנע מאכילת המנה הזו.) טיפ: השתמש זוג מספריים נקיים או מספריים מטבח, לא סכין, כדי לקצוץ את הבייקון. זה הרבה יותר מהר ועושה פחות בלגן.