פסטה שום מטוגן
פסטה שום מטוגן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. . אם יש לך גבינת פרמזן, נורות שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בוק צ'וי וקייל אורז מטוגן עם שום מטוגן, שום צ'ייב שרימפס אורז מטוגן עם צ' יפס שום, ו פסטה עם ארטישוק ושום {עם פסטה מסורתית או זוקיני}.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית עד שחתיכת שום נופלת לתוך בועות השמן לאט.
מוסיפים את השום, ומבשלים ומערבבים עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
הסר שום מן השמן עם כפית מחוררת ולהניח בצד; שמן מילואים.
כדי לשרת, מניחים את הפסטה על מנות אישיות ומפזרים שום מטוגן.
טפטוף עם קצת שמן טיגון ומפזרים גבינת פרמזן. עתודה הנותרים שמן בטעם שום לשימוש נוסף.