קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין ופרמזן

פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין, ופרמזן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מלח כשר, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרמזן פסטאן ותירס, קרקרים פרמזן ותימין, ו קרקרים פרמזן ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מסננת בכיור. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה או עד אל דנטה. בינתיים, להתחיל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את שאלוט ושום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את היין ואת ענפי הקורנית, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מתערבבים מדי פעם, עד שהיין מצטמצם בכשלושה רבעים, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, לנקז, ולהחזיר את הפסטה לסיר; להגדיר aside.To לסיים את הרוטב, להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את התירס, שמנת, ומלח ופלפל נמדדים, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מניחים את הסיר שמורות של פסטה על אש נמוכה ויוצקים בתערובת שמנת תירס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הגבינה הנמדדת, עירית, וחצי ממי הפסטה השמורים ומערבבים לשלב. לבשל, לערבב מדי פעם, עד הגבינה נמסה הרוטב התעבה מעט (זה יהיה רופף אבל יעבה יותר כפי שהוא יושב), הוספת מי פסטה יותר לפי הצורך. טעם, מתבלים במלח ופלפל נוספים לפי הצורך, ומגישים מיד עם תוספת הפרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)