קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פרושוטו וכריכי ביצים עלומות עם רוטב חרדל-יין

פרושוטו וכריכי ביצים עלומות עם רוטב חרדל-יין
פרושוטו וכריך ביצים עלומות עם רוטב חרדל-יין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פרושוטו, יין, סלט לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת בוקר ברוסקטה עם פרושוטו, ביצים עלומות, ויניגרט חרדל חם, פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז, ו ביצים עלומות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, עם מזלג, תערובת חמאה וחרדל 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד שהנוזל כמעט התאדה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להקציף בשמנת הנותרים 1 כף חרדל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מצטמצם 1 כוס והוא עבה מספיק כדי מעיל כפית בשכבה קטיפתי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 סנטימטרים של מים לרתיחה. עם כפית מחוררת, לטבול כל ביצה שלמה במים במשך 10 שניות. להרים.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את כל המים אבל 1 אינץ'; להפחית את החום כך בועות על פופ תחתית מחבת אל פני השטח רק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים 1 1/2 כפיות חמאת חרדל בצד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
8
שכב, בצד חמאה למטה, על מחבת או בשני מחבתות 10-12 אינץ ' על חום בינוני - גבוה; להפיץ תערובת חמאה שנותרה על גבי צמרות של פרוסות. כאשר ישבנים משחימים קלות, בתוך כ 3 דקות, להפוך פרוסות מעל. למעלה באותה מידה עם גבינה. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
9
אחד בכל פעם, לפצח ביצים, מחזיק קרוב לפני המים, לשבור לפתוח ולתת ביצה להחליק פנימה. מבשלים כדי doneness הרצוי (לתקוע עם כפית כדי לבדוק), 4 דקות עבור חלמונים רכים.
מרכיבים שתצטרך
10
כאשר גבינה על כריכים מתחיל להמס, ב 2 עד 3 דקות, העליון עם prosciutto; לבשל עד חם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
תערובת סלט תל על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
12
תעביר כריך לכל תלולית. עם כפית מחוררת, להרים ביצים עלומות ממים ולהגדיר שניים על כל כריך. מצקת חרדל-יין רוטב על ביצים.
מרכיבים שתצטרך
13
מגישים מיד, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
14
הערות: חמאת החרדל והחרדל-רוטב יין (שלבים 1 ו
מרכיבים שתצטרך
15
יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה; לכסות כל צינה. רוטב חם על חום נמוך או לחמם בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%), ערבוב מדי פעם, לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
16
מקשטים כריכים עם חניתות צ ' ייב טריות.
מרכיבים שתצטרך