פרושוטו וכריכי ביצים עלומות עם רוטב חרדל-יין
פרושוטו וכריך ביצים עלומות עם רוטב חרדל-יין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פרושוטו, יין, סלט לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת בוקר ברוסקטה עם פרושוטו, ביצים עלומות, ויניגרט חרדל חם, פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז, ו ביצים עלומות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, עם מזלג, תערובת חמאה וחרדל 1 כף.
מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד שהנוזל כמעט התאדה, 5 עד 6 דקות.
להקציף בשמנת הנותרים 1 כף חרדל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מצטמצם 1 כוס והוא עבה מספיק כדי מעיל כפית בשכבה קטיפתי, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 סנטימטרים של מים לרתיחה. עם כפית מחוררת, לטבול כל ביצה שלמה במים במשך 10 שניות. להרים.
יוצקים את כל המים אבל 1 אינץ'; להפחית את החום כך בועות על פופ תחתית מחבת אל פני השטח רק מדי פעם.
מורחים 1 1/2 כפיות חמאת חרדל בצד אחד של כל פרוסת לחם.
שכב, בצד חמאה למטה, על מחבת או בשני מחבתות 10-12 אינץ ' על חום בינוני - גבוה; להפיץ תערובת חמאה שנותרה על גבי צמרות של פרוסות. כאשר ישבנים משחימים קלות, בתוך כ 3 דקות, להפוך פרוסות מעל. למעלה באותה מידה עם גבינה. להפחית חום בינוני.
אחד בכל פעם, לפצח ביצים, מחזיק קרוב לפני המים, לשבור לפתוח ולתת ביצה להחליק פנימה. מבשלים כדי doneness הרצוי (לתקוע עם כפית כדי לבדוק), 4 דקות עבור חלמונים רכים.
כאשר גבינה על כריכים מתחיל להמס, ב 2 עד 3 דקות, העליון עם prosciutto; לבשל עד חם, על 2 דקות.
תעביר כריך לכל תלולית. עם כפית מחוררת, להרים ביצים עלומות ממים ולהגדיר שניים על כל כריך. מצקת חרדל-יין רוטב על ביצים.
מגישים מיד, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הטעם.
הערות: חמאת החרדל והחרדל-רוטב יין (שלבים 1 ו
יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה; לכסות כל צינה. רוטב חם על חום נמוך או לחמם בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%), ערבוב מדי פעם, לשימוש.
מקשטים כריכים עם חניתות צ ' ייב טריות.