קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פרושוטו פרמזן פסטה

פרושוטו פרמזן פסטה
אם יש לך פסטת עניבת פרפר, גבינת פרמזן, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. נסו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, ביסקוויטים פרושוטו פרמזן, ו פרושוטו גבינת פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
משמנים קלות מחבת עם ספריי בישול. מבשלים את הפרושוטו במחבת מעל חום בינוני עד רק חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום, לנקז עודף שומן ולהגדיר prosciutto בצד על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
בינתיים, לחמם את השמנת בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים לאט 1 1/2 כוס גבינת פרמזן בכמויות קטנות. כאשר כל הגבינה נמסה, מערבבים את האפונה ואת פרושוטו. אפשר לחמם 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פרושוטופרושוטו
גבינהגבינה
קרםקרם
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים מעל פסטה סחוטה ולזרוק קלות. מתבלים במלח לפי הטעם ומפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
מלחמלח