פרושוטו פרמזן פסטה
אם יש לך פסטת עניבת פרפר, גבינת פרמזן, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. נסו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, ביסקוויטים פרושוטו פרמזן, ו פרושוטו גבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות; לנקז.
משמנים קלות מחבת עם ספריי בישול. מבשלים את הפרושוטו במחבת מעל חום בינוני עד רק חום, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום, לנקז עודף שומן ולהגדיר prosciutto בצד על מגבות נייר.
בינתיים, לחמם את השמנת בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים לאט 1 1/2 כוס גבינת פרמזן בכמויות קטנות. כאשר כל הגבינה נמסה, מערבבים את האפונה ואת פרושוטו. אפשר לחמם 2 דקות יותר.
יוצקים מעל פסטה סחוטה ולזרוק קלות. מתבלים במלח לפי הטעם ומפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן.