קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פריטטה ירקות

פריטטה ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריטטן ירקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פרמזן, כפית קטנה של פפריקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. נסו מאוד פריטטה ירקות, פריטטה ירקות, ו פריטטה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא את כל הביצים והלבנים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את גבינת הקוטג ' ומקציפים עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להקציף בגודה ורוזמרי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
גאודהגאודה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מבשלים את השום בשמן הזית במחבת שאינה חסינת לחץ של 10 אינץ ' על חום בינוני-גבוה עד שהוא מתחיל להשחים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
7
מוסיפים את הירקות, מגבירים את החום גבוה ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
8
להפחית את החום בינוני.
9
מורחים את תערובת הביצים באופן שווה במחבת. לבשל, ללא הפרעה, עד קרום דק יוצר על הקרקעית, על 2 דקות. תריץ מרית גומי מסביב לקצה כדי לשחרר את הביצה מהמחבת. המשך בישול עד התחתון הוא זהב, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
10
מפזרים את הפרמזן והפפריקה; מעבירים לתנור ואופים עד שנקבע, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פפריקהפפריקה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהתנור, לכסות ולתת לשבת, 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
חותכים לפרוסות ומגישים עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
13
צילום אנטוניס אכילאוס