פריטטה ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריטטן ירקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פרמזן, כפית קטנה של פפריקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. נסו מאוד פריטטה ירקות, פריטטה ירקות, ו פריטטה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 450 מעלות F.
לטאטא את כל הביצים והלבנים בקערה.
מוסיפים את גבינת הקוטג ' ומקציפים עד כמעט חלקה.
מבשלים את השום בשמן הזית במחבת שאינה חסינת לחץ של 10 אינץ ' על חום בינוני-גבוה עד שהוא מתחיל להשחים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הירקות, מגבירים את החום גבוה ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מורחים את תערובת הביצים באופן שווה במחבת. לבשל, ללא הפרעה, עד קרום דק יוצר על הקרקעית, על 2 דקות. תריץ מרית גומי מסביב לקצה כדי לשחרר את הביצה מהמחבת. המשך בישול עד התחתון הוא זהב, 2 עד 3 דקות יותר.
מפזרים את הפרמזן והפפריקה; מעבירים לתנור ואופים עד שנקבע, 5 עד 7 דקות.
הסר מהתנור, לכסות ולתת לשבת, 5 עד 7 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים עם הלחם.